עדכון | גרסאות 0.9.87/8 - באגים בבקשה...
-
-
באגון נוסף, הסמל של הערה, לא מופיע כשפותחים מחדש את הקובץ עד שפותחים את הערות בצד.
-
באג - הגלילה בתנ"ך נתקעת כל מספר שניות ותוקעת בעקבותיה את התוכנה - למספר שניות
-
באג - הגלילה בתנ"ך נתקעת כל מספר שניות ותוקעת בעקבותיה את התוכנה - למספר שניות
@משתמש-ותיק דווח כבר עיין לעיל
-
@חד-בדרא את הראשון לא צריך את השני אני לא יודע מה הוא עושה בדיוק הוא אמור לשבת בתיקיה של המסד ככל הנראה, אבל הקובץ העיקרי זה השלישי 1.01 גיגה תחלץ אותו לתוך תיקיה ותבחר אותה כמסד, עדיף שתשים אותו תיקיה בתוך תיקיה כי מחוץ לתיקיה שלו נבנה האינדקס
כל הקבצים משתנים הקובץ הראשון זה הקובץ שיורד בסינכרוןן ומוריד את מה שהשתנה והשלישי זה מסד הספרים עצמם -
חשבתי שהDIFF זה פקודות רגילות ומוכנות לsqlit....
נכון!
נכון!
אני לא מצליח לפתוח את הקובץ DIFF, גם לא עם zip7.
למישהו יש פתרון? -
@חד-בדרא את הראשון לא צריך את השני אני לא יודע מה הוא עושה בדיוק הוא אמור לשבת בתיקיה של המסד ככל הנראה, אבל הקובץ העיקרי זה השלישי 1.01 גיגה תחלץ אותו לתוך תיקיה ותבחר אותה כמסד, עדיף שתשים אותו תיקיה בתוך תיקיה כי מחוץ לתיקיה שלו נבנה האינדקס
כל הקבצים משתנים הקובץ הראשון זה הקובץ שיורד בסינכרוןן ומוריד את מה שהשתנה והשלישי זה מסד הספרים עצמם -
@חד-צורבא
למה לא לשים בתקייה של המסד את הקובץ השלישי? (אני שאלתי על האחרים)שכויח, תודה עזרת לי מאוד
-
אגב מה שבתנ"ך אין אופציה של הסרת פיסוק זה באג או שזה ככה אמור להיות וא"כ למה באמת שזה לא יסיר את הטעמים ?
@חד-צורבא כך אמור להיות
בעקבות באג ב85 עיין https://otzaria.org/forum/post/11354 -
נכון!
אני לא מצליח לפתוח את הקובץ DIFF, גם לא עם zip7.
למישהו יש פתרון?@מענין-לשמוע מה זה עניין ל7ZIP הבעיה שלך בחילוץ או בפתיחה של הקובץ ?
עריכה: אם הבעיה שלך בחילוץ אז העליתי לדרייב מחולץ הנה הקישור
https://drive.google.com/drive/folders/16lNm7nXcjntqpS9R2Bwo6EsN4nGR-kN4?usp=sharing @מענין-לשמוע
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות