עדכון | גרסאות 0.9.87/8 - באגים בבקשה...
-
@י.-פל. קודם- אכן תוקנו באגים רבים, ושפתיים ייש"כ!!!
מה שבינתיים ראיתי:- עדיין קיימת הקפיצה של החלון בפתיחת התוכנה. למשל, מיד בפתיחה הראשונה לאחר ההתקנה התוכנה קרסה. בפתיחה השניה- החלון קפץ מעט ונעמד. (התנהגות שהיתה אצלי גם בגרסה הקודמת).
- עדיין אין קובץ של יומן שינויים בספריה.
- תיקיית otzraya-site עדיין אינה קיימת ולחצן האודות עדיין מפנה אליה (היה גם בגרסה הקודמת).
- לא יודע למה התכוונת שיהיה עדכון אוטומטי- בלת"ק במקומות אחרים- אך כרגע לחצן העדכון עדיין לא מעדכן את הספריה.
- פותח כעת את התוכנה, והנה- תקיעה!

-
לא הבנתי כלום, כולם כאן מדברים בשפת קוד שמוכרת למתי מעט, וכל השאר אובדים
א. צריך להסיר גירסה קודמת ידנית? חשבתי שרק להפעיל הגרסה החדשה וזהו
ב. מה נאמר לגבי עדכון של הספריה? צריך לעדכן? יש אפשרות לעדכן דרך התוכנה?@עירא-היאירי תשתדל לצטט את ההודעה שאתה מתייחס אליה שידעו למה להגיב
-
@עירא-היאירי תשתדל לצטט את ההודעה שאתה מתייחס אליה שידעו למה להגיב
@עירא-היאירי תשתדל לצטט את ההודעה שאתה מתייחס אליה שידעו למה להגיב
זהו שאני לא מצטט כלום... עברתי על כל השישים הודעות, ויצאתי מבולבל. לכן מנסה להבין תכלס מה יצא מכל הפלפולים בין הראששיבעס כאן
-
מצב נעילת סייפר - לא באמת נועל את התוכנה - יש אפשרות להיכנס לסייר הקבצים דרך בחירת מיקום ספרייה ומיקום ספרי היברובוקס.
(הבעיה הזו קיימת כבר במספר גירסאות אחרונות)עריכה: טעות שלי - לא ידעתי שצריך לצאת מההגדרות בשביל שזה יתעדכן.
הגיון פשוט בעיקרון, אבל כנראה שחסר לי קצת מהמוצר הזה. הזמנתי מחו"ל אבל תקוע עקב בעיות שילוח במלחמה
-
לא הבנתי כלום, כולם כאן מדברים בשפת קוד שמוכרת למתי מעט, וכל השאר אובדים
א. צריך להסיר גירסה קודמת ידנית? חשבתי שרק להפעיל הגרסה החדשה וזהו
ב. מה נאמר לגבי עדכון של הספריה? צריך לעדכן? יש אפשרות לעדכן דרך התוכנה? -
מה נאמר לגבי עדכון של הספריה? צריך לעדכן? יש אפשרות לעדכן דרך התוכנה?
אפשר לעדכן, לא חובה.
כרגע ניתן רק דרך התוכנה, בגרסה 88. -
אצלי זה נראה כך:

-
-
@י.-פל. טוב , אז לי יש את מעודכן ועובד פצצה רק ביחס למאגר של הטקסט חסרים 355 ספרים שחלקם זה הערות על ספרים
-
@י.-פל. טוב , אז לי יש את מעודכן ועובד פצצה רק ביחס למאגר של הטקסט חסרים 355 ספרים שחלקם זה הערות על ספרים
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות