להורדה | ~~רציתם תוספים לתוכנה? קיבלתם!...~~
-
C:\ProgramData\אוצריא\books
עקרונית - C:\ProgramData\otzaria\books
@הבל-הבלים אז למה מופיע לי התקייה שם בשם בעברית?
-
@הבל-הבלים אז למה מופיע לי התקייה שם בשם בעברית?
@יאיר-דניאל
כי לא איפסת את התוכנה אחרי ההתקנה של 0.9.80 איפשהו שם שיניתי את זה, זה היה בעברית בטעות. -
@יאיר-דניאל
כי לא איפסת את התוכנה אחרי ההתקנה של 0.9.80 איפשהו שם שיניתי את זה, זה היה בעברית בטעות.@הבל-הבלים תודה, אוהב, דקל
-
@הבל-הבלים תודה, אוהב, דקל
-
@הבל-הבלים לא מכיר?
עשה חיפוש גוגל -
@הבל-הבלים @יאיר-דניאל לי מופיע המיקום הזה... (איפסתי הגדרות בהתקנה, זה הגרסה האחרונה 0.9.86)

-
@הבל-הבלים @יאיר-דניאל לי מופיע המיקום הזה... (איפסתי הגדרות בהתקנה, זה הגרסה האחרונה 0.9.86)

@שמואל5
אין לי שם תיקייה בוקס, אבל עוד לא איפסתי כך שזה לא ראיה
עריכה: - אחרי איפוס - זה נמצא בנתיב שנתן @הבל-הבלים
@הבל-הבלים לגבי הוספת ספרים האם לשים בנתיב שאתה אמרת או שהוא? -
תייגת אותי, אז אענה:
https://github.com/Otzaria/otzaria/commit/9bd84f80cde68f92ef79514c7fdc3122c4e35c28
כרגע הכל תלוי ב @ori-bensimon
זה פיתוח שהוא ביקש, ואני מחכה לתגובתו. -
@הבל-הבלים לא מכיר?
עשה חיפוש גוגל -
תייגת אותי, אז אענה:
https://github.com/Otzaria/otzaria/commit/9bd84f80cde68f92ef79514c7fdc3122c4e35c28
כרגע הכל תלוי ב @ori-bensimon
זה פיתוח שהוא ביקש, ואני מחכה לתגובתו.@י.-פל. איך כבודי קשור לאירוע?
-
@י.-פל. לכל מי שלא הבין...
לא היה לי כח לפרט - אז ביקשתי זאת מגמיני...
הביטוי "תודה אוהב דקל" הפך לוויראלי ברשתות החברתיות בישראל ועורר סקרנות רבה לגבי מקורו.
להלן הפרטים על השתלשלות הביטוי:
המקור
הביטוי הגיע מהזמר דקל וקנין, שהתפרסם כנער צעיר בזכות סרטוני "ברכות" אישיות שהיה שולח למעריצים ולחברים. בסיום כל סרטון ברכה שצילם, הוא נהג לחתום במשפט הקבוע והלבבי: "תודה, אוהב, דקל".למה זה הפך לוויראלי?
השילוב בין הנימוס, הישירות והחתימה העצמית בגוף שלישי הפך לסימן ההיכר שלו. הציבור אימץ את המשפט כביטוי של חיבה, הומור עצמי או כדרך "לחתום" הודעות בצורה משעשעת.השימוש כיום
כיום משתמשים בביטוי הזה כסוג של "סלנג" אינטרנטי, לעיתים גם על ידי אנשים שאינם קשורים לדקל וקנין, פשוט כדי להביע תודה בצורה קלילה שמתכתבת עם התרבות הדיגיטלית המקומית. -
@י.-פל.
אגב, לא שאלתי לגבי ההכנסה של זה לתוכנה - לא רוצה לערב פרוייקטים חדשים לא קשורים.
סה"כ שאלתי האם זה הנתיב הנכון, והאם התוכנה תזהה כך את כל הספרים.
תודה בכ"א. -
@דבש אולי אוסיף זאת עוד מעט, כעת זה בהרצה, בודק באגים מסויימים שקורים בנטפרי.
עריכה:
אולי אוסיף זאת עוד מעט
נוסף!בודק באגים מסויימים שקורים בנטפרי
נפתר! -
@דבש אולי אוסיף זאת עוד מעט, כעת זה בהרצה, בודק באגים מסויימים שקורים בנטפרי.
עריכה:
אולי אוסיף זאת עוד מעט
נוסף!בודק באגים מסויימים שקורים בנטפרי
נפתר!@יאיר-דניאל יש לך צפי מתי זה ישוחרר?
-
@יאיר-דניאל יש לך צפי מתי זה ישוחרר?
@שמואל5 מקווה שבשעה הקרובה- עוד לא הוספתי את המאגר שלך, אחרי שזה יעבוד טוב, אוסיף בל"נ
-
@יאיר-דניאל הוא יוריד כל פעם מחדש את כל המאגר, או שהוא יסנכרן כמו אוצריא עצמה?
-
@יאיר-דניאל הוא יוריד כל פעם מחדש את כל המאגר, או שהוא יסנכרן כמו אוצריא עצמה?
@חנניה לא עד כדי כך...
בלחיצה על הכפתור יפתח לך רשימה של כל התיקיות הקיימות בגיטאב- ותוכל לבחור מה להוריד. -
@חנניה לא עד כדי כך...
בלחיצה על הכפתור יפתח לך רשימה של כל התיקיות הקיימות בגיטאב- ותוכל לבחור מה להוריד.@יאיר-דניאל א"א לעשות את זה כסינכרון?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות