המלצה | מידע על מחברים
-
@י.-פל. כתב בהמלצה | מידע על מחברים:
@דנדי כתב בהמלצה | מידע על מחברים:
גם אנשים פשוטים יכולים לעשות
מחכה לPR שלך!
אני אוחז פה איך אני ממשיך מכאן
(האמת אני לא כ"כ יודע אם אני בכלל באיזה מקום כלשהו)
-
@דנדי - אתה יכול לעשות את הVS בעברית - יש תרגום של @ ע-ה-דכו-ע.
יהיה לך יותר נח להתנהל עם זה."אפשר להתקין את זה מהחנות בדפדפן כאן
או להוריד את הקובץ של התוסף מכאןאתה צריך בVS CODE ללחוץ על הכפתור הזה בצד שמאל

ואז כאן

ולבחור את הקובץ VSIX שהורדת"קרדיט ( @ע-ה-דכו-ע)
-
@דנדי - אתה יכול לעשות את הVS בעברית - יש תרגום של @ ע-ה-דכו-ע.
יהיה לך יותר נח להתנהל עם זה."אפשר להתקין את זה מהחנות בדפדפן כאן
או להוריד את הקובץ של התוסף מכאןאתה צריך בVS CODE ללחוץ על הכפתור הזה בצד שמאל

ואז כאן

ולבחור את הקובץ VSIX שהורדת"קרדיט ( @ע-ה-דכו-ע)
@יאיר-דניאל תודה עזרת לי מאד...
עכשיו אני רק צריך לדעת איך להפעיל את התוכנה מתוך הVS
איזה חבילות צריך בשביל זה
גימני לא הצליח להסביר לה את זה -
@דנדי
אתה צריך להתקין את ההרחבה DART ואת FLUTTER, ואז להריץ:flutter pub getנראה לי שכדאי לך לעזוב...
-
@דנדי
אתה צריך להתקין את ההרחבה DART ואת FLUTTER, ואז להריץ:flutter pub getנראה לי שכדאי לך לעזוב...
@י.-פל. עכשיו אני אוחז פה בזכות @יום-חדש-מתחיל [תודה רבה]
עריכה" שכחתי לצרף תמונה!

ויש לי נטפרי וזה כנראה חוסם הורדת חלק מהחבילה
אתה יודע פיתרון לזה? -
@י.-פל. עכשיו אני אוחז פה בזכות @יום-חדש-מתחיל [תודה רבה]
עריכה" שכחתי לצרף תמונה!

ויש לי נטפרי וזה כנראה חוסם הורדת חלק מהחבילה
אתה יודע פיתרון לזה? -
@דנדי כתב בהמלצה | מידע על מחברים:
אתה יודע פיתרון לזה?
מוכר.
כתבתי בreadme פתרון לסשן נוכחי בterminal, לפתרון קבוע יש להגדיר זאת במשתני סביבה, שאל את הAI.@י.-פל. לא מצאתי, אפשר קישור?
(גם אני בבעי' הזו) -
@י.-פל. לא מצאתי, אפשר קישור?
(גם אני בבעי' הזו)@יום-חדש-מתחיל
https://github.com/Otzaria/otzaria/tree/migrationDB_V2#:~:text=Build Troubleshooting
לפתרון קבוע, צור משתנה סביבה (מערכת) בשםCMAKE_TLS_VERIFYעם הערך0. -
@י.-פל. לא מצאתי, אפשר קישור?
(גם אני בבעי' הזו)@יום-חדש-מתחיל אם הבנת תעדכן אותי אם אפשר
-
לכאורה ככה:
Windows (דרך שורת הפקודה):
פתח את ה-CMD כ-Administrator והרצת הפקודה הבאה:setx /M CMAKE_TLS_VERIFY 0.ואז לנסות להריץ שוב את התוכנה (
fluttr run). -
לא הצלחתי להבין כ"כ מה נסגר עם ההצעה.
רק רציתי לציין שהויקי\המכלול יש ביגרפיות מעולות ואין שם את הבעיות ניסוח וכו' שהעלתם. -
רק רציתי לציין שהויקי\המכלול יש ביגרפיות מעולות ואין שם את הבעיות ניסוח וכו' שהעלתם.@הספריה-התורנית כתב בהמלצה | מידע על מחברים:
שהויקי\המכלול יש ביגרפיות מעולות ואין שם את הבעיות ניסוח וכו' שהעלתם.
ואיך אפשר ללקט אותם עבור עשרות המחברים? (מה גם שלהרבה מהם אין)
-
רק רציתי לציין שהויקי\המכלול יש ביגרפיות מעולות ואין שם את הבעיות ניסוח וכו' שהעלתם.@הספריה-התורנית כתב בהמלצה | מידע על מחברים:
רק רציתי לציין שהויקי\המכלול יש ביגרפיות מעולות ואין שם את הבעיות ניסוח וכו' שהעלתם.
גם עם זה רעיון טוב זה דורש עבודה של שעות הפיתוח של אוצריא נעשה על ידי מתנדבים
אולי תתנדב לעשות את זה
בכל אופן נראה לי שלסנן את ספריא יהיה קל בהרבה וגם תואם יותר לאוצריא -
@d9 @arieldaniely
שמות הערכים תואמים לשמות הספרים או\המחברים.
אני הייתי מוכן בהחלט לעזור אבל נראה לי שבקוד פשוט או בAI זה מאוד פשוט לכן חבל שאטרח לעשות אחד אחד.
בכל אופן עדיין לא התקבל על זה אישור עקרוני (אשמח מאוד מאוד שיתקבל).
אני אישית הייתי מעדיף את הערכים מהמכלול כמות שהם הם מקיפים מאוד ובכל מקרה אני יחזור לקרא אותם שם...
בכל מקרה ניתן לעשות בינתיים שיהיה רק קישור ולא להכניס ממש לתוך ספריה. -
@d9 @arieldaniely
שמות הערכים תואמים לשמות הספרים או\המחברים.
אני הייתי מוכן בהחלט לעזור אבל נראה לי שבקוד פשוט או בAI זה מאוד פשוט לכן חבל שאטרח לעשות אחד אחד.
בכל אופן עדיין לא התקבל על זה אישור עקרוני (אשמח מאוד מאוד שיתקבל).
אני אישית הייתי מעדיף את הערכים מהמכלול כמות שהם הם מקיפים מאוד ובכל מקרה אני יחזור לקרא אותם שם...
בכל מקרה ניתן לעשות בינתיים שיהיה רק קישור ולא להכניס ממש לתוך ספריה.שמות הערכים תואמים לשמות הספרים או\המחברים.
לא תמיד, אבל באמת הרבה פעמים, בכל מקרה, ע"ב הנתונים מספריא הכנתי רשימה של שמות מחברים וקישורים אם זה עוזר: קישורים למכלול.xlsx
-
@הספריה-התורנית
אנו בקשר עם יוזמה אחרת, לא התקבלו דברים מוחלטים כרגע.
בכל מקרה, זה לא יהיה במקום מה שיש מספריא. -
import requests import json from pathlib import Path from tqdm import tqdm from bs4 import BeautifulSoup WEKEPEDIA_API_URL = "https://he.wikipedia.org/w/api.php" WIKISOURCE_API_URL = "https://he.wikisource.org/w/api.php" HAMICHLAL_API_URL = "https://www.hamichlol.org.il/w/api.php" def get_authors_list(json_path: Path) -> set[str]: all_authors = set() with json_path.open('r', encoding='utf-8') as f: data = json.load(f) for book in data: authors = book.get("heAuthors") if authors is None: continue for author in authors: if author and author.strip(): all_authors.add(author.strip()) return all_authors def get_search_results(url: str, author_name: str, session: requests.Session, params: dict | None = None) -> requests.Response: if params is None: params = {} headers = { "User-Agent": "MyWikipediaScript/1.0 (your_email@example.com)" } params.update({ "action": "query", "format": "json", "list": "search", "srsearch": author_name, "utf8": 1 }) return session.get(url, params=params, headers=headers) def prosess_response(response: requests.Response) -> list[dict]: result = [] data = response.json() for item in data['query']['search']: snippet = BeautifulSoup(item['snippet'], "html.parser").get_text() title = item['title'] page_id= item['pageid'] result.append({ "title": title, "snippet": snippet, "page_id": page_id }) return result def main(): all_results = {} metadata_path = Path(r"C:\Users\User\Downloads\all_metadata.json") # outpoot_path = Path(r"C:\Users\User\Downloads\authors_wikipedia_results.json") # outpoot_path = Path(r"C:\Users\User\Downloads\authors_wikisource_results.json") outpoot_path = Path(r"C:\Users\User\Downloads\authors_hamichlol_results.json") authors = get_authors_list(metadata_path) if outpoot_path.exists(): with outpoot_path.open("r", encoding="utf-8") as f: all_results = json.load(f) with requests.Session() as session: for author in tqdm(authors, desc="Processing authors"): if author in all_results: continue try: # search_results = get_search_results(WEKEPEDIA_API_URL,author, session) # search_results = get_search_results(WIKISOURCE_API_URL, author, session, {"srnamespace": 108}) search_results = get_search_results(HAMICHLAL_API_URL, author, session) all_results[author] = prosess_response(search_results) except Exception as e: print(f"Error processing author {author}: {e}") with outpoot_path.open('w', encoding='utf-8') as f: json.dump(all_results, f, ensure_ascii=False, indent=4) if __name__ == "__main__": main()מבוסס על שמות המחברים מהקובץ הזה.
צריך סינון של הדף הרלווטי (אולי ai), מה שמופיע שם זה תוצאות חיפוש, בויקיטקסט כל התוצאות הם ממרחב השם "מחברים".
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות