הצעת ייעול | חלון שורת החיפוש בגופן / צבע שונה מהספרים
-
משהו שמאד צורם לי (אולי כי התרגלתי למשהו אחר). כשאני מחפש משהו באוצריא זה פותח את זה בלשונית ביחד עם כל הספרים באותה צורה וגופן, זה מאד מקשה על האיתור וגם קטגורית זה נראה לי לא נכון
הפתרון האפשרי הוא, להעמיד את הלשוניות של החיפוש בשורה נפרדת או במקום אחר, או לצבוע את הלשוניות הללו בצבע / גודל / גופן אחר, כך שתהיה הפרדה מלאה בין הקטוגריות
משהו נוסף, כל פעם שפותחים ספר חדש באוצריא החלונית נפתחת במרכז, זה נראה יותר נח אבל זה לא באמת, כי התרגלנו בכל מקום ובכל דפדפן שהחלוניות נפתחות מימין לשמאל, כנראה שעשו זאת גם מהסיבה שיש הרבה חלוניות, אז אולי כדאי להקטין את החלוניות [או שיתקטנו אוטומטית ככל שיש יותר חלוניות] או שתתווסף שורה נוספת כאשר נגמר המקום
-
כ כח התורה סימן נושא זה כשאלה ב
-
משהו שמאד צורם לי (אולי כי התרגלתי למשהו אחר). כשאני מחפש משהו באוצריא זה פותח את זה בלשונית ביחד עם כל הספרים באותה צורה וגופן, זה מאד מקשה על האיתור וגם קטגורית זה נראה לי לא נכון
הפתרון האפשרי הוא, להעמיד את הלשוניות של החיפוש בשורה נפרדת או במקום אחר, או לצבוע את הלשוניות הללו בצבע / גודל / גופן אחר, כך שתהיה הפרדה מלאה בין הקטוגריות
משהו נוסף, כל פעם שפותחים ספר חדש באוצריא החלונית נפתחת במרכז, זה נראה יותר נח אבל זה לא באמת, כי התרגלנו בכל מקום ובכל דפדפן שהחלוניות נפתחות מימין לשמאל, כנראה שעשו זאת גם מהסיבה שיש הרבה חלוניות, אז אולי כדאי להקטין את החלוניות [או שיתקטנו אוטומטית ככל שיש יותר חלוניות] או שתתווסף שורה נוספת כאשר נגמר המקום
-
@כח-התורה כתב בהצעת ייעול | חלון שורת החיפוש בגופן / צבע שונה מהספרים:
משהו נוסף, כל פעם שפותחים ספר חדש באוצריא החלונית נפתחת במרכז, זה נראה יותר נח אבל זה לא באמת, כי אנשים התרגלנו בכל מקום ובכל דפדפן שהחלוניות נפתחות מימין לשמאל,
אפשר לשנות את זה בהגדרות

-
כבר דווח וטופל.
-
כתב בהצעת ייעול | חלון שורת החיפוש בגופן / צבע שונה מהספרים:
אז אולי כדאי להקטין את החלוניות [או שיתקטנו אוטומטית ככל שיש יותר חלוניות] או שתתווסף שורה נוספת כאשר נגמר המקום
פתרון אחר, להוסיף חלונית נפתחת בצד שבה מופיעים כל הלשוניות הפתוחות כעת בשלחן העבודה - אופציה זו קיימת בפרויקט השו"ת וזה מאד יעיל (אפשר גם להוסיף צורת איקס ליד כל ספר שיוכלו להסיר מה שלא רלוונטי)
סליחה עם נהפכתי למטרד
-
כתב בהצעת ייעול | חלון שורת החיפוש בגופן / צבע שונה מהספרים:
אז אולי כדאי להקטין את החלוניות [או שיתקטנו אוטומטית ככל שיש יותר חלוניות] או שתתווסף שורה נוספת כאשר נגמר המקום
פתרון אחר, להוסיף חלונית נפתחת בצד שבה מופיעים כל הלשוניות הפתוחות כעת בשלחן העבודה - אופציה זו קיימת בפרויקט השו"ת וזה מאד יעיל (אפשר גם להוסיף צורת איקס ליד כל ספר שיוכלו להסיר מה שלא רלוונטי)
סליחה עם נהפכתי למטרד
יש את זה בלחצן ימיני

-
יש את זה בלחצן ימיני

@D9 הוא מתכוון שיהיה כמו בדפדפן שיש בצד ימין למעלה חלונית של חיפוש בכרטיסיות שם אפשר לשלוט על הכל ויש בזה גם יתרון שאתה יכול למחוק הרבה כרטיסיות ולא כמו עכשיו שאפשר לסגור רק אחד ואז זה נסגר
(ואדרבה אולי אפשר גם להעביר לשם את ההיסטוריה שיפתח בחלונית צד במקום שיתפוס את כל המסך)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות