הסבר | גרסה 0.9.85
-
גרסה 0.9.81
ברוך ה' יצאה גרסה חדשה, עם הרבה תיקונים ושיפורים, אבל כיון שהיו הרבה התנגשויות עם גרסאות קודמות של התוכנה בגלל הרבה שינויים ושיפורים - הוחלט בהזדמנות זו לאלץ את המשתמשים לאפס את ההגדרות ולמחוק את כל השאריות מההתקנות הקודמות.
כמו כן, מיקום ההתקנה של התוכנה [ברירת מחדל, עדיין כל אחד יכול לבחור לעצמו מיקום התקנה] - עבר למיקום הנורמלי שבו תוכנות בווינדוס מותקנות, כיון שע"פ רוב, למשתמש הפשוט אין סיבה לגשת לקבצי התוכנה.
לספרים אישיים - נוספה תמיכה גדולה ומשופרת בגרסה זו! הכול מתבצע דרך הוספת תיקייה אישית בהגדרות התוכנה.
לכן מומלץ מאוד בהתקנת התוכנה לבחור את מיקומי ברירת מחדל, ולאפס את ההגדרות הקיימות. [לא הספקתי לבדוק איך זה עובד, מתנצל ].
מי שיכול שימחק לפני זה ידנית את הגרסה הקודמת, ויבדוק אם נשארו שאריות במיקום הזה: "C:\Users\user\AppData\Roaming\com.example" צריך למחוק את התיקייה הזאת, כי בהתקנה הבאה היא לא תהיה.שימו לב!! מי שיש לו הערות אישיות - צריך לגבות את הקובץ הזה: "C:\Users\user\AppData\Roaming\com.example\otzaria\databases\personal_notes.db".
כמו שראיתי כבר ממשתמשים - יש קושי בבחירת מיקום הספרייה, אני ישתדל לבדוק זאת, ולתת מענה בהקדם.
0.9.83
תוקנו בעיות זיהוי הספרייה, וחילוץ הקובץ הדחוס ע"י התוכנה.
שונו במעט נתיבי התקנות ברירת מחדל.
אם כבר הורדתם את הגרסה עם המסד החדש - גבו אותו [מהנתיב: "C:\ProgramData\אוצריא\books\seforim.db"] והחזירו אותו למקום החדש ["C:\ProgramData\otzaria\books\seforim.db"].
מומלץ למחוק את תיקיות ההגדרות.כרגע, המתקין המלא מחלץ לתיקיית "אוצריא" במקום "otzaria". תיכף תעלה גרסה מתוקנת.
יש גם בעיה ב PDF של המתקין המלא.
0.9.85
תוקנו שתי הבעיות הנ"ל.
תודה רבה לכולם.
-
ה הבל הבלים התייחס לנושא זה ב
-
ה הבל הבלים התייחס לנושא זה ב
-
תודה רבה מצרף הקלטת מסך אשמח להבין מה קרא
-
לא הבנתי מה קורה פה - אם זה גירסה מלאה - פול האוס... למה צריך להוריד גם את הDB ואת הקטלוג וגם את הPDF ?

-
@u88 כתב בהסבר | גרסה 0.9.81:
פעם הבאה תעלה דחוס.
@יאיר-דניאל כתב בהסבר | גרסה 0.9.81:
לא הבנתי מה קורה פה - אם זה גירסה מלאה - פול האוס... למה צריך להוריד גם את הDB ואת הקטלוג וגם את הPDF ?
מה כזה מסובך? התוכנה מכילה את הכול, אם אתה רוצה להוריד את הספרייה ידנית - היא נמצאת שם.
-
פעם הבאה תעלה דחוס.
מה כזה מסובך? התוכנה מכילה את הכול, אם אתה רוצה להוריד את הספרייה ידנית - היא נמצאת שם.
@הבל-הבלים הבנתי.
פשוט זה נראה שצריך להוריד גם וגם וגם.
תודה!
איו כרגע אפשרות להוריד את התוכנה בלי ספריה - נכון?
הבנתי ש@י.-פל. מחק את זה, צודק? -
@הבל-הבלים הבנתי.
פשוט זה נראה שצריך להוריד גם וגם וגם.
תודה!
איו כרגע אפשרות להוריד את התוכנה בלי ספריה - נכון?
הבנתי ש@י.-פל. מחק את זה, צודק?@יאיר-דניאל
כן, אולי בהמשך יעלה שוב עם אופציה, לא יודע, נראה. -
@הבל-הבלים התקנתי את גירסת הפול ואין לי את הקובץ של הספריה
הוא פשוט לא קים בתקיית ההתקנה -
זה הבעיה שדווחה-
@הבל-הבלים כתב בהסבר | גרסה 0.9.81:
כמו שראיתי כבר ממשתמשים - יש קושי בבחירת מיקום הספרייה, אני ישתדל לבדוק זאת, ולתת מענה בהקדם.
-
@הבל-הבלים התקנתי את גירסת הפול ואין לי את הקובץ של הספריה
הוא פשוט לא קים בתקיית ההתקנה -
@חד-צורבא תודה בדיוק עליתי על זה
לא שזה נפק"מ כי גם ככה א"א לטעון את הספריה
אבל אולי כדאי להוסיף בפוסט למעלה את הנתיב של הספריהC:\ProgramData\אוצריא\books -
@דנדי
אולי אני יכתוב את זה, אבל תכננתי שזה יהיה באנגלית (otzaria), וגם שיניתי את זה כבר, ואני מקווה לתקן עכשיו את הבעיה של חילוץ הספרים דרך התוכנה, אז תיכף...@הבל-הבלים הבעיה היותר משמעותית היא טעינת הספריה
ולא חילוץ הספרים -
@דנדי
אולי אני יכתוב את זה, אבל תכננתי שזה יהיה באנגלית (otzaria), וגם שיניתי את זה כבר, ואני מקווה לתקן עכשיו את הבעיה של חילוץ הספרים דרך התוכנה, אז תיכף...@הבל-הבלים
אולי תעלה רק תיקון ולא גירסא חדשה, עד שאני גומר להוריד..... -
@הבל-הבלים הבעיה היותר משמעותית היא טעינת הספריה
ולא חילוץ הספרים -
פעם הבאה תעלה דחוס.
פעם הבאה תעלה דחוס.
בבקשה הקלטת מסך 2026-03-16 131409.zip
ותכלס מה אפשר לעשות להוריד את כל הקבצים הבודדים למרות שהורדתי את גירסת otzaria-0.9.81-windows-full? -
פעם הבאה תעלה דחוס.
בבקשה הקלטת מסך 2026-03-16 131409.zip
ותכלס מה אפשר לעשות להוריד את כל הקבצים הבודדים למרות שהורדתי את גירסת otzaria-0.9.81-windows-full? -
@הבל-הבלים
סיכום הארועים:
התוכנה כן נמצאת בנתיב C:\אוצריא, רק המסד והאינדקס עברו מקום.
נוצר תיקיה בפרוגרם דאטא בשם אוצריא, עם תקיית אינדקס ובוק.
בתוך בוק המסד מחולץ מצויין, וגם המסד של אוצה"ח והיברו, אבל עם התקיה של הPDF יש בעיה, נוצר שני תקיות, אחת בשם תלמוד בבלי והיא ריקה, והשניה בשם (אני רושם מזכרון, זה רק בערך) '5=ר+===#45#=#--33333', בתוכה יש את כל הקבצים של הש"ס, אבל שוב פעם, בלי השמות שלהם אלא ג'יבריש לא ברור.
וכמו שאמרו קודמי - התוכנה לא מזהה את המסד ומבקשת שוב פעם את הנתיב של הספרים.
ממש תודה רבה! -
@הבל-הבלים
סיכום הארועים:
התוכנה כן נמצאת בנתיב C:\אוצריא, רק המסד והאינדקס עברו מקום.
נוצר תיקיה בפרוגרם דאטא בשם אוצריא, עם תקיית אינדקס ובוק.
בתוך בוק המסד מחולץ מצויין, וגם המסד של אוצה"ח והיברו, אבל עם התקיה של הPDF יש בעיה, נוצר שני תקיות, אחת בשם תלמוד בבלי והיא ריקה, והשניה בשם (אני רושם מזכרון, זה רק בערך) '5=ר+===#45#=#--33333', בתוכה יש את כל הקבצים של הש"ס, אבל שוב פעם, בלי השמות שלהם אלא ג'יבריש לא ברור.
וכמו שאמרו קודמי - התוכנה לא מזהה את המסד ומבקשת שוב פעם את הנתיב של הספרים.
ממש תודה רבה!@מענין-לשמוע וגם אי אפשר להשתמש בתוכנה מכיון שההתקנה תקולה אז מה עושים?
-
@מענין-לשמוע וגם אי אפשר להשתמש בתוכנה מכיון שההתקנה תקולה אז מה עושים?
ההתקנה תקולה
חוץ מזה שהוא לא מוצא ספריה, ההתקנה עצמה תקולה?
בכל אופן, לא עושים כלום.
הולכים ללמוד, אחרי הכולל בודקים...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות