באג | בגירסה היציבה של 0.9.74
-
בס"ד באתי להתחיל חומש ויקרא, והוא לא נותן לי להגדיר צורת הדף. כלומר צורת הדף כן עובדת, אבל אין סנכרון -
א. אין גלילה מקבילה של הטקסט עם המפרשים
ב. אי אפשר לבחור מפרש. רק הברירת מחדל מופיע - רמבן רשי ותרגוםזה לאחר שבשמות הכל עבד חלק. מה הפשט בזה?
יש לציין שהורדתי אתמול את גירסת הספרייה האחרונה. יכול להיות שיש קשר
-
בס"ד באתי להתחיל חומש ויקרא, והוא לא נותן לי להגדיר צורת הדף. כלומר צורת הדף כן עובדת, אבל אין סנכרון -
ב. אי אפשר לבחור מפרש. רק הברירת מחדל מופיע - רמבן רשי ותרגוםזה לאחר שבשמות הכל עבד חלק. מה הפשט בזה?
@עירא-היאירי כתב בבאג | בגירסה היציבה של 0.9.74:
כנראה
צריך באמת לתקן את זה -
@עירא-היאירי אצלי הכל תקין. גירסת הספריה החדשה לא בהכרח מתאימה לגירסא ה'יציבה' של 0.9.74
-
@עירא-היאירי אין דבר כזה גרסה יציבה 0.9.74
-
@עירא-היאירי אין דבר כזה גרסה יציבה 0.9.74
-
-
-
@הבל-הבלים @פלמנמוני
זו הגירסה שמישהו מכאן שולח במייל למי שמבקש "גרסה יציבה". אין לי מושג מי או מה. אבל זה מה שנטען להיות "הגרסה היציבה האחרונה"למעשה, לא הבנתי את כוונתך @חד-צורבא, אתה מתכוון לגרסה חדשה יותר של התוכנה או של הספרייה?
(מאין אמצא גרסה חדשה יותר של התוכנה?)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות