עדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!
-
@י.-פל.
תוכל לראות את החיצים בתמונה שבספוילר.
לעצם הענין, אני חושב שההגדרה היא כל תיקיי' שיש בה קבצי PDF, לא מציגה את התוכן.
[אם יש בה תתי תיקיות היא תציג את תתי התיקיות גם אם יש בהם רק PDF].
במחשבה שני', בתמונה לא רואים בכלל קבצים, לא טקסט ולא PDF. רק תיקיות בלבד.
-
כל מי שכתב באגים באיתור - כבר כתבתי לעייל שהתוכנה מלדגת על כותרת מספר 2, כך שכשרושמים 'שוע חושן קי' זה מחפש ספר עם כותרת מספר 1 בשם 'שוע חושן' (וזה מוצא את השולחן ערוך עצמו, ואת כל המפרשים על חושן משפט), ואז כותרת מספר 3 עם האותיות קי, כך שזה מביא את הסעיף קטן קי במפרשים ולא מהשולחן ערוך בו אין בכלל כותרת מספר 3.
@פלמנמוני אמר בעבר שהוא יבדוק את זה, אני לא יודע איפה זה אוחז...
הקריסה שדווחה כאן לא קיימת אצלי כלל, גם אם יש לשוניות פתוחות.
@הבל-הבלים ממש תודה רבה! -
כל מי שכתב באגים באיתור - כבר כתבתי לעייל שהתוכנה מלדגת על כותרת מספר 2, כך שכשרושמים 'שוע חושן קי' זה מחפש ספר עם כותרת מספר 1 בשם 'שוע חושן' (וזה מוצא את השולחן ערוך עצמו, ואת כל המפרשים על חושן משפט), ואז כותרת מספר 3 עם האותיות קי, כך שזה מביא את הסעיף קטן קי במפרשים ולא מהשולחן ערוך בו אין בכלל כותרת מספר 3.
@פלמנמוני אמר בעבר שהוא יבדוק את זה, אני לא יודע איפה זה אוחז...
הקריסה שדווחה כאן לא קיימת אצלי כלל, גם אם יש לשוניות פתוחות.
@הבל-הבלים ממש תודה רבה!@הבל-הבלים
האיתור מבוסס על הנתונים שרשומים בDB?
בטבלה line יש ליד כל קטע את המיקום שלו (בראשית, א, א), האיתור מבוסס על זה או על משהו אחר?
(זה נפק"מ עצום! האם יש באיתור איתור של פסוקים וכדומה, ואז זה גם על דברים שהם לא כותרת! לאידך כל המהלך שלי לתרץ את הבאגים באיתור נופל...) -
@הבל-הבלים
עריכה: טעות שלי, זה לא קשור בכלל!
עוד משהו - הבעיה עם בחירת הטקסט שדווחה בעבר (אין איך לבחור טקסט אלא רק עם מגיעים עד סוף הקטע), סודרה כבר?
נראה לי שלא, אבל מצאתי שיש זמנים שזה כן עובד!
תפתח ספר, תנסה לבחור טקסט בלי להגיע עד סוף הקטע, ולכאור הלא תצליח.
אחר כך תוסיף לספר הערה אישית, תשמור אותה ותנסה לבחור שוב קטע, מה התוצאות?????????
אני צודק?
או שזה אקראי?
ישר כח. -
@י.-פל.
@יום-חדש-מתחיל הוא אשר כתבתי, כל הקבצים נעלמו.
-
@י.-פל.
@יום-חדש-מתחיל כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
[אם יש בה תתי תיקיות היא תציג את תתי התיקיות גם אם יש בהם רק PDF].לא נכון -אלא כמו שכתבת בהמשך:
@יום-חדש-מתחיל כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
כתבתי ע"ז כבר די מזמן - מהמעבר לDB, והוספת האפשרות לספרים אישיים - מחיקה של קבצים שהוספו לתוכנה - מכל סוג שהוא: PDF, וורד, TXT, לא מוחקת את התיקייה שבה הם היו בעת ההוספה, אלא רק את הקבצים עצמם.
(בגירסא הקודמת של הDB - זה היה יותר גרוע, זה גם לא היה מוחק בכלל מחיקה דרך ההגדרות לא היתה מחוקת גם את הספרים, אלא רק אם היו עוברים באופן ידני על כל קובץ ומוחקים אותו). -
@הבל-הבלים
עריכה: טעות שלי, זה לא קשור בכלל!
עוד משהו - הבעיה עם בחירת הטקסט שדווחה בעבר (אין איך לבחור טקסט אלא רק עם מגיעים עד סוף הקטע), סודרה כבר?
נראה לי שלא, אבל מצאתי שיש זמנים שזה כן עובד!
תפתח ספר, תנסה לבחור טקסט בלי להגיע עד סוף הקטע, ולכאור הלא תצליח.
אחר כך תוסיף לספר הערה אישית, תשמור אותה ותנסה לבחור שוב קטע, מה התוצאות?????????
אני צודק?
או שזה אקראי?
ישר כח.@הבל-הבלים
בדקתי שוב וטעיתי למעלה.
הבעיה קיימת רק בספרים עצמם, ולא בהערות על הספרים (שלא נמצאים בline אלא בbook בעמודה ליד שם הספר). בהערות עובד השיפור של לחיצה כפולה לבחירת מילה, אך לא נפגעה האפשרות לבחור טקסט עם הסמן בצורה רגילה.
@צוות-פיתוח לעיונכם... -
@דוד-משה-1
אני יודע, לכן לא כתבתי @מפתח ...