להורדה | חדש! מאגר גיטאב - לספרים מותאמים לאוצריא
-
-
@איש-שלו
לא ידיעה, ולא שאלה, אלא משאלה...DBS הכניסו למאגר שלהם PDF של טור נראה לי אחת המהדורות המוקדמות של שירת דבורה, בלי ההערות.
כך שלדעתי יש סיכוי שהם יסכימו לאוצריא גם להכניס.
למרות שזה לא בטוח, בגלל שבהיברובוקס זה לא נמצא.@איש-שלו
לא ידיעה, ולא שאלה, אלא משאלה...DBS הכניסו למאגר שלהם PDF של טור נראה לי אחת המהדורות המוקדמות של שירת דבורה, בלי ההערות.
למרות שזה לא בטוח, בגלל שבהיברובוקס זה לא נמצא.הרבה הוצאות נתנו לבר אילן, זה אומר שהם יתנו גם לנו? (מה עניין שמיטה אצל הר סיני)...
-
@איש-שלו
למרות שזה לא בטוח, בגלל שבהיברובוקס זה לא נמצא.הרבה הוצאות נתנו לבר אילן, זה אומר שהם יתנו גם לנו? (מה עניין שמיטה אצל הר סיני)...
-
במהלך הלילה המחשב שלי עבד קצת בשבילכם, ואני חושב שהתוצאה די טובה, אם כי לא מושלמת.
אני מעלה כעת את הש"ס עם OCR בעברית לדרייב [לא יודע איך להעלות לגיטהאב @יאיר-דניאל ].
כשיסיים - אעדכן.
בנוסף, שלחתי מייל לוגשל שיסכימו להכניס את זה באופן רשמי, אני מחכה לתגובה.במהלך הלילה המחשב שלי עבד קצת בשבילכם, ואני חושב שהתוצאה די טובה, אם כי לא מושלמת.
אני מעלה כעת את הש"ס עם OCR בעברית לדרייב [לא יודע איך להעלות לגיטהאב @יאיר-דניאל ].
כשיסיים - אעדכן.
בנוסף, שלחתי מייל לוגשל שיסכימו להכניס את זה באופן רשמי, אני מחכה לתגובה.פתאום קפץ לי העמוד לשם. לא זוכר מה יצא מזה.
לא העליתי את זה בסוף אז. -
במהלך הלילה המחשב שלי עבד קצת בשבילכם, ואני חושב שהתוצאה די טובה, אם כי לא מושלמת.
כשיסיים - אעדכן.
בנוסף, שלחתי מייל לוגשל שיסכימו להכניס את זה באופן רשמי, אני מחכה לתגובה.במהלך הלילה המחשב שלי עבד קצת בשבילכם, ואני חושב שהתוצאה די טובה, אם כי לא מושלמת.
כשיסיים - אעדכן.
בנוסף, שלחתי מייל לוגשל שיסכימו להכניס את זה באופן רשמי, אני מחכה לתגובה.רוצה להתנסות בתוכנה החדשה שלי?
אם יש לך ocr טוב זה מעולה, כי זה נותן את הקואורדינטות טוב, ואז הדוק של הטקסט ביחס למפה עובד... -
כשיסיים - אעדכן.
בנוסף, שלחתי מייל לוגשל שיסכימו להכניס את זה באופן רשמי, אני מחכה לתגובה.רוצה להתנסות בתוכנה החדשה שלי?
אם יש לך ocr טוב זה מעולה, כי זה נותן את הקואורדינטות טוב, ואז הדוק של הטקסט ביחס למפה עובד...@י.-פל. יותר מאשמח.
בתנאי שמחשבי הישן לא יקרוס באמצע.
(יש לי חדש שקניתי אבל אני במו"מ עם המוכר לגבי מספר תקלות, כך שאני מעדיף לא להשתמש בו עד שנגיע לעמק השווה או לדו-קרב...) -
@י.-פל. כן, ראיתי.
לא יקרה היום...
אולי מחר/מחרתיים -
י יאיר דניאל התייחס לנושא זה ב
-
@חנניה פדיחה של AI...
אבל בכל מקרה זה זמני - זה לא אמיתי - כיון שהוא אמור למשוך את הרשימה המלאה של הספרים מהגיטאב...
תודה על תשומת לבך לעניין הזה! -
@חנניה פדיחה של AI...
אבל בכל מקרה זה זמני - זה לא אמיתי - כיון שהוא אמור למשוך את הרשימה המלאה של הספרים מהגיטאב...
תודה על תשומת לבך לעניין הזה! -
@חנניה לא הבנתי - מה אני טראמפ???...
-
@חנניה לא הבנתי - מה אני טראמפ???...
-
-
@יאיר-דניאל מה לכתוב בכתובת לחיפוש מאגר?
-
@חנניה פדיחה של AI...
תודה על תשומת לבך לעניין הזה!@יאיר-דניאל התוסף הקריס לי את התוכנה,
לאחר שהתקנתי, בכל פעם שאני רק נכנס לכלים התוכנה מיד קורסת.
תודה על הכל! -
@יאיר-דניאל
רוב תודות!!!
למה שלא יהיה כמה תקיות,
גם פידעיאף וגם מבני זננו,
שכל אחד ירצה להכניס ספרים לטובת הכלל שיעלה לגיטהאב,
כמובן שספר לא מתאים לא,
אבל גם ספר של בני דורינו מי שירצה שיוריד, לא? -
@יאיר-דניאל מה לכתוב בכתובת לחיפוש מאגר?
-
@יאיר-דניאל התוסף הקריס לי את התוכנה,
לאחר שהתקנתי, בכל פעם שאני רק נכנס לכלים התוכנה מיד קורסת.
תודה על הכל! -
@יאיר-דניאל
רוב תודות!!!
למה שלא יהיה כמה תקיות,
גם פידעיאף וגם מבני זננו,
שכל אחד ירצה להכניס ספרים לטובת הכלל שיעלה לגיטהאב,
כמובן שספר לא מתאים לא,
אבל גם ספר של בני דורינו מי שירצה שיוריד, לא? -
@יאיר-דניאל התכוונתי איזו כתובת להכניס. מה הכתובת של המאגר?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות