בירור | יש ספרים חשובים שהייתם רוצים שייכנסו לאוצריא?
-
@מישהו-1 כתב בבירור | יש ספרים חשובים שהייתם רוצים שייכנסו לאוצריא?:
יש משהו קצת מוזר שהסדר של עריכת הספרים של דיקטה הוא לא לפי החשיבות. .... שהמחשב שלי חלש מידי.
וואווו!! אתה צודק!
אז... באמת כדאי שנפסיק עם עריכת ספרי דיקטה, עד שתקנה מחשב חדש חזק יותר...@יהודי-צעיר כתב בבירור | יש ספרים חשובים שהייתם רוצים שייכנסו לאוצריא?:
יש משהו קצת מוזר שהסדר של עריכת הספרים של דיקטה הוא לא לפי החשיבות. .... שהמחשב שלי חלש מידי.
וואווו!! אתה צודק!
אז... באמת כדאי שנפסיק עם עריכת ספרי דיקטה, עד שתקנה מחשב חדש חזק יותר...אני חושב שכל מי שקרא הבין אבל אני אסביר בכ"א הכוונה היתה לענות על שאלה מתבקשת מה אתה מדבר על משהו שאתה בכלל לא קשור אליו.
על כן הקדמתי את ההסבר הזה.
אתה יודע, בכסא רחמים על כל רש''י יש הקדמות על גבי הקדמות מה הוקשה לו, -
וואווו!! אתה צודק!
אז... באמת כדאי שנפסיק עם עריכת ספרי דיקטה, עד שתקנה מחשב חדש חזק יותר...@יהודי-צעיר כתב בבירור | יש ספרים חשובים שהייתם רוצים שייכנסו לאוצריא?:
וואווו!! אתה צודק!
אז... באמת כדאי שנפסיק עם עריכת ספרי דיקטה, עד שתקנה מחשב חדש חזק יותר...במחכ"ת - אל תתקיפנו על מה שנזהר והתנצל. ואל נא תוציא דבריו מהקשרם, כי אין דבר אחד קשור לשלישי.
הוא העיר הערה אובייקטיבית נכונה, וראוי לחשוב עליה.
והוסיף התנצלות איך הוא בכלל מביע דעה על ענייני העריכה, כשאינו נותן ידו עמהם...
ובינתיים, עד שיתארגנו החברים לקנות לו מחשב חדש(...) והוא יוכל לשאת בעול - האם מותר לו להביא דעה / להציע הצעה ?