באג | באגים קדם 0.9.97
-
מתחילים עם משהו לא קריטי אבל באג אז אני מדווח
נוספה האפשרות לחזרתיות באירועים עם תאריך סיום,
כאשר מגדירים חזרתיות אף על גב שהגדרתי תאריך סיום האירוע הופך להיות יום בודד בתאריך התחלהדוגמא: הגדרתי אירוע בשם: בין הזמנים מי אב עד 13/8 (זה שסיום אי אפשר עברי זה נושא בפני עצמו לדבר עליו)
חזרתיות כל שנהנוצר אירוע בהגדרות כל מה שהגדרתי בפועל בלוח שנה רואים אותו רק בי אב

ושנים הבאות אין חזרתיות כלל אפילו ביום הראשון של האירוע
-
מה זה הקשקוש הזה ?

פתחתי את התוסף טענתי ספר והכל טוב עשיתי F11 בשביל מסך מלא ופתאום הוא מחזיר לי את ההודעה הזאת, הוא התחיל להזות ? פעם ראשונה שאני מפעיל ולא הקריס אף פעם
עריכה: עכשיו זה בסדר משום מה
-
ממשיכים עם משהו קריטי
עשיתי בעיון טאב מפוצל (היכולת החדשה) לחצתי X על הטאב הזה ונסגרה כל התוכנה, אני מנסה לעלות אותה בשביל לשחזר וכמה דק מופיע לי האיקון במרכז המחשב בלי שהתוכנה נפתחתעדכון: לאחר זמן התוכנה נפתחה ואכן הטאב הוסר
@הלומד תעלה את הקובץ ERRORS
-
-
תעלה את הקובץ ERRORS
נתיב?
@הלומד אצלי זה נמצא כאן:
C:\Users\ADMIN\AppData\Roaming\otzaria\logs\errors.txt -
תעלה את הקובץ ERRORS
-
אני אמשיך עם דברים לא קריטיים

לא הצלחתי להבין בשביל מה האות הזו מצד ימין (שמתי לב שיש מקומות שהיא לא מופיעה ולא הבנתי למה)

גם כאן האייקונים ממש מוצלחים לענ"ד

האייקונים של הסתרת ניקוד ופיסוק אינם באותו גובה ושונים בגודלם וגם כשלוחצים שוב הם גדלים (אגב, גם האיקס לא ממש מוצלח)

ורק בשביל לסיים בדבר טוב, אז שפו על האייקון החדש לעיון (וגם לחיפוש אם כי כמעט אינו מורגש) אבל משום מה בעיני כרגע זה נראה קצת שונה מהשאר, אני מקווה שהזמן יעשה את שלו
-
ממשק מאד יפה!
בזמן עדכון (-הורדה) של הספרייה התוכנה נהיית מאד איטית -
אני אמשיך עם דברים לא קריטיים

לא הצלחתי להבין בשביל מה האות הזו מצד ימין (שמתי לב שיש מקומות שהיא לא מופיעה ולא הבנתי למה)

גם כאן האייקונים ממש מוצלחים לענ"ד

האייקונים של הסתרת ניקוד ופיסוק אינם באותו גובה ושונים בגודלם וגם כשלוחצים שוב הם גדלים (אגב, גם האיקס לא ממש מוצלח)

ורק בשביל לסיים בדבר טוב, אז שפו על האייקון החדש לעיון (וגם לחיפוש אם כי כמעט אינו מורגש) אבל משום מה בעיני כרגע זה נראה קצת שונה מהשאר, אני מקווה שהזמן יעשה את שלו
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות
במשך זמן לא קצר בכלל למרות שאונדקס במלואו בפתיחה הקודמת וזה כבר ב100% אינדוקס