עדכון | גרסת קדם-הפצה, 996
-
@חנניה
הוא פועל יש בעיה אחר אתה עשתה הקלטת מקשים לקיצור חדש ובהקלטה היה בעיה בפריסת מקלדת (תנסה לשנות לקצור מהרשימה) -
ב״ה סיימתי, לקח לי כיממה!
המשימה הושלמה והניטור הופסק. כל 7,284 הספרים עובדו; נוצרו 1,940,879 רשומות, ומהמאגר הישן הוסרו 64,979 קישורי כותרות — כעת נותרו אפס. אומתו 11,098 קישורי „לעיל” ו־10,212 קישורי „לקמן”. למסד יובאו 1,535,154 קישורים ו־1,582,920 עוגנים; שתי הדפים הטכניים שהוסרו אינם קיימים. quick_check תקין, כל 77 בדיקות הלינקר וכל 198 בדיקות SeforimLibrary עברו. השינויים נשמרו בענף codex/parallel-context-relink בשני המאגרים, בקומיטים b501ed8 ו־a650cad.@י.-פל. אני מעדכן פה נראה לי שזה המקום
- ברשב"א שבת ג ע"ב ד"ה כאן למטה. פספס קישור בעירובין (ט, א) וכן בח ע"א בעירובין ל (לב, ב), יש מקומות שכן תפס בד ע"א למשל.
- וכן ב ח ע"א ד"ה רחבה ששה. פרש"י שם בעירובין (אני לא יודע אם שייך לעשות את זה לא ידנית).
- גם בזה אני לא יודע אם שייך לעשות בזה משהו ה ע"א ד"ה ידו. שכתבתי אני למעלה (בסוד"ה הא דאמרינן אלא)
- כאן גם פספס ה ע"א ד"ה ידו (לעיל שבת ד, ב בתוד"ה אלא), ובעירובין פרק המוצא תפילין מכניסן זוג זוג (צט, א)
כמובן גירסא 18
-
@י.-פל. אני בעל התוסף
והבעיה לכאורה לא אמורה להיות בתוסף אלא בDB כי זה רק בסעיף א ובכל שאר הספר אין את זה אז אולי רק שם הוא נכתב עם איזה שינוי קל שגרם לזה כגון רווח מיותר או להיפך וכדו' שהתוכנה מסתדרת עם זה אבל הוא לא,
או לפחות תאמר לי מה אני אמור לכתוב לקלוד כדי שידע לסדר את זה -
@י.-פל. אני בעל התוסף
והבעיה לכאורה לא אמורה להיות בתוסף אלא בDB כי זה רק בסעיף א ובכל שאר הספר אין את זה אז אולי רק שם הוא נכתב עם איזה שינוי קל שגרם לזה כגון רווח מיותר או להיפך וכדו' שהתוכנה מסתדרת עם זה אבל הוא לא,
או לפחות תאמר לי מה אני אמור לכתוב לקלוד כדי שידע לסדר את זה -
י י. פל. נעל נושא זה ב-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות