בירור | להכניס ספר בשפת מארקדאון לאוצריא עם פאנדוק אפשרי?
-
אני גם לא חושב, אלא יודע שיש תגיות שאינם נתמכות.
ספר לי על זה עוד קצת, בבקשה...
תרשו לי להפריע לדיון הנשגב.
זה ברור שיש תגיות שלא נתמכות, ובא במידה ברור שאי אפשר לתמוך בכולם.
לכן תומכים בנורמליות.
ומרקדוואון נחשב נורמלי. -
-
-
הנקודה היא שאוצריא לא תומכת בכל תגי הhtml
איזה תגים של html שמיוצגים בmd לא נתמך באוצריא?
@meir יש רשימה של התגיות הנתמכות.
SUPPORTED_TAGS = { "a", "abbr", "acronym", "address", "article", "aside", "audio", "b", "bdi", "bdo", "big", "blockquote", "br", "caption", "cite", "code", "data", "dd", "del", "details", "dfn", "dl", "dt", "em", "figcaption", "figure", "footer", "font", "h1", "h2", "h3", "h4", "h5", "h6", "header", "hr", "i", "iframe", "img", "ins", "kbd", "li", "main", "mark", "nav", "noscript", "ol", "p", "pre", "q", "rp", "rt", "ruby", "s", "samp", "section", "small", "span", "strike", "strong", "sub", "sup", "summary", "svg", "table", "tbody", "td", "template", "tfoot", "th", "thead", "time", "tr", "tt", "u", "ul", "var", "video", "math", "mrow", "msup", "msub", "mover", "munder", "msubsup", "moverunder", "mfrac", "mlongdiv", "msqrt", "mroot", "mi", "mn", "mo" }https://github.com/Sub6Resources/flutter_html/wiki/Supported-HTML-Elements
תגי css:
https://github.com/Sub6Resources/flutter_html/wiki/Supported-CSS-Attributesזאת לפחות הספרייה שאוצריא השתמשה בה בעבר למיטב זכרוני, עכשיו אני רואה שלכאו' עברו לhttps://pub.dev/packages/flutter_widget_from_html, שם יש רשימה אחרת של התגים הנתמכים.
-
יש פה דו שיח של חירשים
כתבתי שאפשר להמיר מארקדאון בצורה רגילה
אז ענו לי שאי אפשר להמיר בצורה רגילה קובץ של מארקדאון כי לא הכל נתמך באוצריה
אבל במארקדאון יש יצוג רק לתגים בסיסיים ופשוטים של HTML שכולם נתמכים באוצרייהאגב מאוד פשוט לעשות תוסף שאוצריה יתמוך ישירות במארקדאון כמו בהמון ספריות ואתרים (כולל הפורום הזה)
-
אכן כן ובהקשר לזה האם מישהו רוצה [ואולי כדאי לפרסם בשרשור בפני עצמו] את תוכן אוצריא במרקדאון? או בקבצי וורד מעוצבים לסגנונות? או בטקסט נקי? אני יכול להעלות לדרייב בגמבו מייל.. לי זה ממש עזר.
או לשם הניסיון את כל אוצריא בקובץ טקסט אחד? או את כל ההלכה? {אולי כל אוצריא זה יקריס את רשם המשימות] ואגב לדיד פשוט לי שכדאי סתם ששפת מרקדאון תהיה מוכנסת לאוצריא נדמה לי שזה אחת השפות הכי פופולריות היום -
יש פה דו שיח של חירשים
כתבתי שאפשר להמיר מארקדאון בצורה רגילה
אז ענו לי שאי אפשר להמיר בצורה רגילה קובץ של מארקדאון כי לא הכל נתמך באוצריה
אבל במארקדאון יש יצוג רק לתגים בסיסיים ופשוטים של HTML שכולם נתמכים באוצרייהאגב מאוד פשוט לעשות תוסף שאוצריה יתמוך ישירות במארקדאון כמו בהמון ספריות ואתרים (כולל הפורום הזה)
-
אכן כן ובהקשר לזה האם מישהו רוצה [ואולי כדאי לפרסם בשרשור בפני עצמו] את תוכן אוצריא במרקדאון? או בקבצי וורד מעוצבים לסגנונות? או בטקסט נקי? אני יכול להעלות לדרייב בגמבו מייל.. לי זה ממש עזר.
או לשם הניסיון את כל אוצריא בקובץ טקסט אחד? או את כל ההלכה? {אולי כל אוצריא זה יקריס את רשם המשימות] ואגב לדיד פשוט לי שכדאי סתם ששפת מרקדאון תהיה מוכנסת לאוצריא נדמה לי שזה אחת השפות הכי פופולריות היום -
פוסט זה נמחק!
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות