הצעת ייעול | פתרון להוספת ספרים
-
@הלומד את זה אני רציתי לחסוך! יש לי מאגר עם הסדר שלו אני לא רוצה לשנות את כולו לסדר של אוצריא ואז להכניס אותו, אני רוצה להכניס את מה שיש לי ויקפוץ לי חלונית שבה אני מגדיר לאיפה כל דבר הולך
@הלומד את זה אני רציתי לחסוך! יש לי מאגר עם הסדר שלו אני לא רוצה לשנות את כולו לסדר של אוצריא ואז להכניס אותו, אני רוצה להכניס את מה שיש לי ויקפוץ לי חלונית שבה אני מגדיר לאיפה כל דבר הולך
תסדר את המאגר שלך, שיהיה מקביל לאוצריא בתיקיות ותתי תיקיות פעם אחת, ואחר כך לא תצטרך לעשות כלום חוץ מלהוסיף את כל המאגר בפעם אחת לספרים אישיים, וכך כל הספרים יקבלו את המיקום הנכון שלהם באוצריא.
בDB הראשי של התוכנה לא מומלץ לגעת, מכיון שזה עלול להרוס את כל המאגר, כך שלא תוכל להנות לא מזה ולא מזה.
ובנוסף לכך, בכל עדכון מלא של הDB תצטרך לעבוד מחדש. -
תסדר את המאגר שלך, שיהיה מקביל לאוצריא בתיקיות ותתי תיקיות פעם אחת, ואחר כך לא תצטרך לעשות כלום חוץ מלהוסיף את כל המאגר בפעם אחת לספרים אישיים, וכך כל הספרים יקבלו את המיקום הנכון שלהם באוצריא.
בDB הראשי של התוכנה לא מומלץ לגעת, מכיון שזה עלול להרוס את כל המאגר, כך שלא תוכל להנות לא מזה ולא מזה.
ובנוסף לכך, בכל עדכון מלא של הDB תצטרך לעבוד מחדש. -
ובנוסף לכך, בכל עדכון מלא של הDB תצטרך לעבוד מחדש.תסדר את המאגר שלך, שיהיה מקביל לאוצריא בתיקיות ותתי תיקיות פעם אחת, ואחר כך לא תצטרך לעשות כלום חוץ מלהוסיף את כל המאגר בפעם אחת לספרים אישיים, וכך כל הספרים יקבלו את המיקום הנכון שלהם באוצריא.
בהתאם לזה אני הבנתי את כוונתו של @eli8565 שאחרי הלחיצה של מיזוג לעץ, תהיה אופציה לפתוח חלון שבו יהיה ניתן לסדר את הקבצים האישיים כך שהתוכנה תשווה שמות של קבצים לרשימת הספרים של אוצריא ותחלק אותם בהתאם לחלוקה של אוצריא בלי לשנות את הנתיב המקורי שלהם (אולי הגדרת נתיב חילופי לאוצריא אם אפשר לעשות כזה דבר),
לא יודע אם זה אפשרי, אבל נראה לי זה ייתן מענה למאגרים גדולים שלסדר אותם לבד לוקח הרבה זמן,
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות