בירור | תוסף קידוש החודש
-
זה מהרגע (גירסא 1.0.15):
זה תלוי בגודל המסך אצלי זה נראה כך:

@בית-שמשי מעניין.
ועדיין, גם אצלך - יש גלילה ענקית בסרגל השמאלי.
בעוד שמרכז הדף - זה רק מה שמופיע בו, אין באמת גלילה מתחת. -
באמת תוסף נפלא, והשדרוגים..!
א.
היה נחמד אם בגלגל המזלות תהיה הנפשה של סיבוב גלגל המזלות מכיון הצופה למזרח, ולא רק במבט מלמעלה על כל מערכת הגלגלים.
בדומה ממצג ב'תקופות' שמוצג כדוה''א ומסלול השמש ש"נוסעת עליו" , כך יהיה שהשמש זורחת ומאחוריה את כל גלגל המזלות זז כשמודגש איזה מזל עכשיו השמש כנגדו.
כמדומה שגלגל המזלות נוטה מצפון ולדרום, וזה צריך לקבל ביטוי בהנ''ל.
וגם שיהיה ניתן לסובב את הכדור [כמו בתקופות] ולראות את זה במבט הצופה על פני הארץ לכיון מזרח [זריחה] וגם במבט מהצד.ב. עוד נחמד היה אם בתקופות יהיה איזה המחשה, למסלול השמש וסיבוב הכדור, שגורם לכך שמיקום השמש בקיץ ובחורף אינו באותו מקום.
ת'אמת אין לי מושג איך זה קורה, אולי מזוית נטית ציר כדור הארץ? -
באמת תוסף נפלא, והשדרוגים..!
א.
היה נחמד אם בגלגל המזלות תהיה הנפשה של סיבוב גלגל המזלות מכיון הצופה למזרח, ולא רק במבט מלמעלה על כל מערכת הגלגלים.
בדומה ממצג ב'תקופות' שמוצג כדוה''א ומסלול השמש ש"נוסעת עליו" , כך יהיה שהשמש זורחת ומאחוריה את כל גלגל המזלות זז כשמודגש איזה מזל עכשיו השמש כנגדו.
כמדומה שגלגל המזלות נוטה מצפון ולדרום, וזה צריך לקבל ביטוי בהנ''ל.
וגם שיהיה ניתן לסובב את הכדור [כמו בתקופות] ולראות את זה במבט הצופה על פני הארץ לכיון מזרח [זריחה] וגם במבט מהצד.ב. עוד נחמד היה אם בתקופות יהיה איזה המחשה, למסלול השמש וסיבוב הכדור, שגורם לכך שמיקום השמש בקיץ ובחורף אינו באותו מקום.
ת'אמת אין לי מושג איך זה קורה, אולי מזוית נטית ציר כדור הארץ? -
@פלמנמוני ההסברים חשובים, אך מידי ארוכים, בממשק זה מעצבן.
אולי כדאי שיהיו נגללים, או נפתחים בפופ-אפ.
כעת הכפתורים לא נראים בגלל רוב המלל, וצריך לגלול אליהם.
(משמעותי במיוחד עכשיו, עם הבעיה של מעבר בין כרטיסיות)
אני מדבר על מופעי ירח, מהלך השמש, גלגל המזלות.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות