באג | באגים בגרסת 0.94
-
תודה רבה על הגירסא החדשה
קרה לי משהו מוזר עידכנתי את אוצריא דרך התוכנה אבל במהלך ההתקנה כשהוא ביקש לסגור את אוצריא אוטומטית גם החלון של ההתקנה נסגר יחד עם אוצריא -
קרה לי משהו מוזר עידכנתי את אוצריא דרך התוכנה אבל במהלך ההתקנה כשהוא ביקש לסגור את אוצריא אוטומטית גם החלון של ההתקנה נסגר יחד עם אוצריא
התקנת דרך התוכנה? כלומר הורדתה אותה שהיה כתוב עדכון זמין? והתקן
-
@יהודה-זקש
תתקין דרך ההורדות @פלמנמוני נסה לסדר את זה כנאה לא היה מושלםעריכה: למיטב זיכרוני הוא תיקן את התוכנה ולא את המתקין כך שזה תוקן ב94
-
@נתנאל_26 אני סוגר את התוכנה ושוב כשאני פותח זה אותו דבר אני לא מצליח להגיע לתוכנה בצורה רגילה
-
@נתנאל_26 אני סוגר את התוכנה ושוב כשאני פותח זה אותו דבר אני לא מצליח להגיע לתוכנה בצורה רגילה
-
תודה רבה על הגירסא החדשה
קרה לי משהו מוזר עידכנתי את אוצריא דרך התוכנה אבל במהלך ההתקנה כשהוא ביקש לסגור את אוצריא אוטומטית גם החלון של ההתקנה נסגר יחד עם אוצריא -
ב'ספריה', הפסיק להיות מוצג לפי קדימות חשיבות.
למשל בחיפוש 'סוטה', לא מוצג דבר ראשון 'סוטה' בטקסט וPDF. -
הבאג הזה סודר https://otzaria.org/forum/post/19671 תודות לעבודה המסורה של @פלמנמוני נשאר רק שבקונטרול בחיפוש ואיתור הסמן מדלג מילה אבל עדין הפוך
@נתנאל_26 תודות ל @פלמנמוני
@הבל-הבלים האינדוקס ספרים אישיים טופל בגירסה הזו או שרק בהבא?
עריכה: @הבל-הבלים זה בגירסה הבאה נכון? -
כמה הערות קטנות
1 בPDF הסרגלים של ניווט ומפרשים נפתחים ונסגרים ללא אנימציות
2 כשיש הרבה ספרים פתוחים ופותחים ספר מהספריה לא רואים את הכרטיסיה של הספר הפעיל כי הוא נפתח אחרון ומוסתרועוד משהוא לדעתי ולטעמי המיקום של הכותרת שבה נמצאים והחיצים באמצע הסרגל העליון יוצרים קצת עומס בעין
-
@פלמנמוני בצורת הדף כל פתיחת חדשה של התוכנה זה מסתיר בהגדרות את 2 המפרשים התחתונים
וצריך להגדיר מחדש הצגה -
@נתנאל_26 תודות ל @פלמנמוני
@הבל-הבלים האינדוקס ספרים אישיים טופל בגירסה הזו או שרק בהבא?
עריכה: @הבל-הבלים זה בגירסה הבאה נכון?עריכה: @הבל-הבלים זה בגירסה הבאה נכון?
כן, לא ידעתי שתצא היום גרסה, בעז"ה בקרוב.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות