בעיה | בעיה באינדקס - גירסה ניידת 9.93
-
הורדתי את הגירסה הניידת האחרונה.
כשאני פותח, המערכת מתחילה ליצור אינדקס.
לאחר שהמערכת משלימה את האינדקס, הוא כותב שהאינדקס לא מעודכן.
ככה זה כל פעם שאני פותח מחדש, הוא מתחיל ליצור אינדקס, ובסוף כותב שזה לא מעודכן.הגירסה הניידת נמצאת אצלי עד דיסק און-קי, ולא על המחשב. (אין מקום במחשב)
אולי זה סיבת הבעיה?
או שהבעיה בגירסה הניידת?תודה מראש!
-
הורדתי את הגירסה הניידת האחרונה.
כשאני פותח, המערכת מתחילה ליצור אינדקס.
לאחר שהמערכת משלימה את האינדקס, הוא כותב שהאינדקס לא מעודכן.
ככה זה כל פעם שאני פותח מחדש, הוא מתחיל ליצור אינדקס, ובסוף כותב שזה לא מעודכן.הגירסה הניידת נמצאת אצלי עד דיסק און-קי, ולא על המחשב. (אין מקום במחשב)
אולי זה סיבת הבעיה?
או שהבעיה בגירסה הניידת?תודה מראש!
הגירסה הניידת נמצאת אצלי עד דיסק און-קי, ולא על המחשב. (אין מקום במחשב)
ווינדוס 10?
כי אם כ יכול להיות בעיה באות כונן שמתחלף אולי יש את בהעיה הזו גם ב11 זכור לי ש@י.-פל. כתב שלא אני לא בטוח
בכל אופן אם זה הבעיה אולי באמת כדאי לשקול לשפר את המיקום של האינדקס לפי מקום יחסי של התוכנה ולא לפי נתיב מדויק -
הגירסה הניידת נמצאת אצלי עד דיסק און-קי, ולא על המחשב. (אין מקום במחשב)
ווינדוס 10?
כי אם כ יכול להיות בעיה באות כונן שמתחלף אולי יש את בהעיה הזו גם ב11 זכור לי ש@י.-פל. כתב שלא אני לא בטוח
בכל אופן אם זה הבעיה אולי באמת כדאי לשקול לשפר את המיקום של האינדקס לפי מקום יחסי של התוכנה ולא לפי נתיב מדויק -
@נתנאל_26
תודה על התשובה.
אכן וינדוס 10, אבל הבעיה היתה גם בוידוס 11.איך קובעים את המיקום של האינדקס בגירסה ניידת?
@מתחזק
בעיקרון צריך שהמפתחים יחליטו שהם רוצים לשנות את המיקום של האינדקס למיקום יחסי מהתוכנה
האפשרות לעכשיו זה לקבוע את קבוע לכונןלהלן הוראות:
- חבר את הדיסק‑און‑קי למחשב.
- לחץ לחיצה ימנית על כפתור התחל (Start) → בחר ניהול דיסקים (Disk Management). (אם אין באפשרויות: לחץ Win + R, הקלד diskmgmt.msc ואישור.)
- בחלון שנפתח, מצא את הדיסק‑און‑קי ברשימה (זהה אותו לפי הגודל/השם).
- לחץ עליו לחיצה ימנית → שינוי אות כונן ונתיבים (Change Drive Letter and Paths).
- לחץ שנה (Change).
- בחר אות גבוהה שלא בשימוש — למשל Z: או X: (אות גבוהה לא "נחטפת" על ידי כוננים אחרים).
שים לב:
א. יהיה לך עוד אינדוקס אחרי הגדרת אות כונן
ב. זה רק למחשב שבו הגדרתה כך שלמחשב אחר תצטרך להגדיר אתה האות שבחרת לפני שאתה פותח את התוכנה שלא תתחיל לבנות אינדקס -
@מתחזק
בעיקרון צריך שהמפתחים יחליטו שהם רוצים לשנות את המיקום של האינדקס למיקום יחסי מהתוכנה
האפשרות לעכשיו זה לקבוע את קבוע לכונןלהלן הוראות:
- חבר את הדיסק‑און‑קי למחשב.
- לחץ לחיצה ימנית על כפתור התחל (Start) → בחר ניהול דיסקים (Disk Management). (אם אין באפשרויות: לחץ Win + R, הקלד diskmgmt.msc ואישור.)
- בחלון שנפתח, מצא את הדיסק‑און‑קי ברשימה (זהה אותו לפי הגודל/השם).
- לחץ עליו לחיצה ימנית → שינוי אות כונן ונתיבים (Change Drive Letter and Paths).
- לחץ שנה (Change).
- בחר אות גבוהה שלא בשימוש — למשל Z: או X: (אות גבוהה לא "נחטפת" על ידי כוננים אחרים).
שים לב:
א. יהיה לך עוד אינדוקס אחרי הגדרת אות כונן
ב. זה רק למחשב שבו הגדרתה כך שלמחשב אחר תצטרך להגדיר אתה האות שבחרת לפני שאתה פותח את התוכנה שלא תתחיל לבנות אינדקס -
@נתנאל_26
לי יש את הגירסה החדשה של 9.93, והכל בסדר!
לבן שלי בישיבה יש את הגירסה הניידת של 9.91 (או 9.93), ואצלו יש את הבעיה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות