עזרה | הערות על תוסף תיקון קוראים
-
-
-
בכל מקרה, לגבי התוסף שלי, זה גם בעיה בדרך שבה התוסף מושך - הוא לא עושה אבחנה ומושך את כל הספר, גם אם יש בו 400 מקטעים, זה לא נכון לעשות את זה, וזה לא שימושי.
אטפל בזה מהצד שלי. -
@פלמנמוני
שאלת תם אם יש בעיה במשיכה מי אמר שחייבים למשוך למה לא פשוט להכניס את הספר לתוסף
ואם אתה מפחד שיש טעיות בספר שיתקנו בעתיד זה בעיה גדולה אחרת איך יכינו כך קריאה מדויקת -
@פלמנמוני
שאלת תם אם יש בעיה במשיכה מי אמר שחייבים למשוך למה לא פשוט להכניס את הספר לתוסף
ואם אתה מפחד שיש טעיות בספר שיתקנו בעתיד זה בעיה גדולה אחרת איך יכינו כך קריאה מדויקת -
אז מה זה קשור לאוצריא? אני יכול להכין לך HTML נחמד עם כל הספר בפנים...
חלק מהרעיון הוא לחסוך סתם בספרים ולהשתמש עם הקייםצודק אבל....
אוצריא אמורה לשמש תוכנה נוחה לספרי קודש ושימוש בהם ולצורך כך החליטו המפתים הנכבדים לאפשר תוספים למרות שאין להם הכי הרבה קשר לתוכנה כמו תוסף לנגן או כל דבר אחר
ואם יש תוסף שיעשה למשתמש נוח ע"י HTML מוכן שדרך אגב אמור להיות פשוט ומהיר יותר לא? אז הנה מה טוב
כך אני רואה את הדברים תעדכן אותי אם אני טועה -
אוצריא אמורה לשמש תוכנה נוחה לספרי קודש ושימוש בהם ולצורך כך החליטו המפתים הנכבדים לאפשר תוספים למרות שאין להם הכי הרבה קשר לתוכנה כמו תוסף לנגן או כל דבר אחר
ואם יש תוסף שיעשה למשתמש נוח ע"י HTML מוכן שדרך אגב אמור להיות פשוט ומהיר יותר לא? אז הנה מה טוב
-
@פלמנמוני
אמנם אמרת רשמי שאתה לא מתכנן לתחזק את התוסף לאורך זמן, אבל מכיוון ששחררת בימים האחרונים כמה תיקונים אני מעיז להמשיך לזרוק הצעות ייעול...- 1 גם כשבוחרים ברמה עמודים מוצג 278 עמודים

- 2 מומלץ שהטקסט של עמוד X מתוך X יהיה לחיץ עם אופציה להכניס עמוד מסויים
- 3 גם כשמגדירים את המרווח בין השורות במינימום הוא עדיין קצת גדול מומלץ להוריד עוד קצת את הברירת מחדל

- 4 כדאי לתת לקלוד לעצב את ההגדרות כמו ההגדות ברירת מחדל שמופיע היום בתיעוד של התוספים
- 5 מומלץ להוסיף עליות בפרשיות מחוברות
- 6 נתקלתי בפרשת שבוע בטעם שבורח מעל המילה הצידה בצורה מעניינת

נ.ב. אם אין לך כוח אולי בהזדמנות אני ישלח PR
- 1 גם כשבוחרים ברמה עמודים מוצג 278 עמודים
-
בתוסף תיקון קוראים מגרסת תוכנה של 0996 התוסף לא פותח לי בפרשת השבוע
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות