שיתוף | otzariaAI
-
@arieldaniely ומה פשר גודל החלון?
הבעיה רק אצלי? -
@י.-פל. אני אומר לך את האמת - הם לא...
הוא אומנם הרבה פעמים עובד טוב, ויכול להיות נחמד לשימוש אקראי, אבל בשורה התחתונה אי אפשר להשתמש בו בצורה עקבית, הוא מפשל יותר מדי [בעיקר שמוסיפים אליו את כל המאגר ולא רק חלק קטן].
הבעיה היא שאין לי זמן לתכנן ולאמן מודל חדש, מה שלדעתי יפתור את רוב הבעיות, צריך לייצר מחדש מילון טוקנים איכותי יותר ולהוסיף עוד דאטה, אם מישהו רוצה להכין - תבוא עליו הברכה.מחילה אם אכזבתי מישהו...
-
הוא אומנם הרבה פעמים עובד טוב, ויכול להיות נחמד לשימוש אקראי, אבל בשורה התחתונה אי אפשר להשתמש בו בצורה עקבית, הוא מפשל יותר מדי [בעיקר שמוסיפים אליו את כל המאגר ולא רק חלק קטן].
הבעיה היא שאין לי זמן לתכנן ולאמן מודל חדש, מה שלדעתי יפתור את רוב הבעיות, צריך לייצר מחדש מילון טוקנים איכותי יותר ולהוסיף עוד דאטה, אם מישהו רוצה להכין - תבוא עליו הברכה.מחילה אם אכזבתי מישהו...
-
אני אומר לך את האמת - הם לא...
אני מתפעל ממך.
השקעת, עבדת, ואתה יודע להכיר בזה.
מי שלא חווה את זה, לא ידע כמה זה קשה...אני מתפעל ממך.
גם אני ! ולמרות שאני לא חויתי את זה
מי שלא חווה את זה, לא ידע כמה זה קשה...
זה לא מונע ממני להתמלא הערכה כרימון, (הלא אפ' פושעי ישראל מלאים מצוות כמותו. אני בטח יכול מלא הערכה כמותו),

הייתי מצפה ממנו להביא את הפסוק במשלי! -
אני מתפעל ממך.
גם אני ! ולמרות שאני לא חויתי את זה
מי שלא חווה את זה, לא ידע כמה זה קשה...
זה לא מונע ממני להתמלא הערכה כרימון, (הלא אפ' פושעי ישראל מלאים מצוות כמותו. אני בטח יכול מלא הערכה כמותו),

הייתי מצפה ממנו להביא את הפסוק במשלי! -
בבסיס או כתוסף, בעזה"י. והלואי שבקרוב.
לא השתכנעתי שהתוצאות שלו מוצלחות דיין, אבל לא בדקתי לעומק, והתנסיתי בגרסה מלפני כמה שבועות...
אתם חושבים שהוא טוב דיו???
@איש-שלו אני רוצה לשמוע את דעתך - אחרי שתשב ותעשה מינימום 30 חיפושים.
בסדר?אמת ויציב.
לכן לא הבעתי שום חוו"ד על ביצועיו.
ה'יישר כח עצום' מתייחס לנתינת דעתו להשקיע בעניין.
[ואני מקבל את ההערה המובלעת בדבריך].ולאור תשובתו של @arieldaniely - אני מבין שחבל להשקיע את שעת המחקר הזו בגירסה הנוכחית...
-
רבותיי לא הבנתי אם יש לי כבר את אוצריא עם הDB צריך להוריד שוב את הDB או רק את התוכנה ??? משהו יכול להסביר.
-
@יוסף רק את התוכנה, היא אמורה למצוא אותו לבד, אלא אם הגדרת לאוצריא מקום אחר מברירת המחדל ואז צריך להגדיר את המקום ידנית
@arieldaniely תודה רבה על התוכנה הנפלאה יחד עם זאת הוא כותב לי שגיאה ולא נותן לי לפעול

-
@arieldaniely תודה רבה על התוכנה הנפלאה יחד עם זאת הוא כותב לי שגיאה ולא נותן לי לפעול

-
-
@חנניה בעקרון ה-AI הקרוב למקום מגוריך ידע להסביר יותר טוב...
תסביר לו שיש לך קובץ DB עם הטקסט לאימון, שימצא את הטבלה המתאימה.
תבקש ממנו למצוא מאגר דאטה כדי להרחיב את היקף הטקסטים.
תגיד לו שצריך לסנן את הניקוד ואת התגיות HTML מהמאגר.
אח"כ תבקש ממנו לאמן טוקונזייר [זה לוקח קצת זמן].
בסוף תבקש ממנו מחברת קולאב לאימון מודל WORD2VEC ע"ב מה שהכנת [שיהיה אפשר להעלות את מה שצריך], כולל שמירה לדרייב תוך כדי האימון.
זה קיצור דברים רק כדי שיהיה מובן התהליך [אם כי זה נשמע קצת סינית...]. -
@חנניה בעקרון ה-AI הקרוב למקום מגוריך ידע להסביר יותר טוב...
תסביר לו שיש לך קובץ DB עם הטקסט לאימון, שימצא את הטבלה המתאימה.
תבקש ממנו למצוא מאגר דאטה כדי להרחיב את היקף הטקסטים.
תגיד לו שצריך לסנן את הניקוד ואת התגיות HTML מהמאגר.
אח"כ תבקש ממנו לאמן טוקונזייר [זה לוקח קצת זמן].
בסוף תבקש ממנו מחברת קולאב לאימון מודל WORD2VEC ע"ב מה שהכנת [שיהיה אפשר להעלות את מה שצריך], כולל שמירה לדרייב תוך כדי האימון.
זה קיצור דברים רק כדי שיהיה מובן התהליך [אם כי זה נשמע קצת סינית...].@arieldaniely ומה יגרום לכך שהמודל יהיה מדוייק ואיכותי יותר?
ועוד, כיצד יהיה ניתן לשפר את המודל ולשלב את המדלים הרבים שבודאי יגיעו?
ועוד, האם המודל יהיה נתון לשינויים לפי ההגדרות כמו שלך?לא שנראה לי שתהיה לי האפ' לעשות את זה, אבל בשביל מי שכן, כדאי שתהינה הוראות מספיקות
-
@arieldaniely ומה יגרום לכך שהמודל יהיה מדוייק ואיכותי יותר?
ועוד, האם המודל יהיה נתון לשינויים לפי ההגדרות כמו שלך?לא שנראה לי שתהיה לי האפ' לעשות את זה, אבל בשביל מי שכן, כדאי שתהינה הוראות מספיקות
מה יגרום לכך שהמודל יהיה מדוייק ואיכותי יותר?
ועוד, האם המודל יהיה נתון לשינויים לפי ההגדרות כמו שלך?- הוספת דאטה + אימון של טוקונזייר אמיתי.
- לא הבנתי, אם כי יהיה אפשר לשלב בקלות למערכת שלי ברגע שיהיה את המודל מוכן באותו פורמט.
- כן, זה לא קשור למודל אלא למערכת שסביבו.
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות