המלצה | רעיונות לתוספים שימושיים לאוצריא - הצעת רעיונות
-
@י.-פל. שו הדא?
מיש עראף סינית. -
מיש עראף סינית.
לא סינית, וגם לא ערבית...

בקיצור: אתה לא יכול להכנס לקישור של api (שמצפה לסוג בקשה אחד) דרך הדפדפן (ששולח בקשה מסוג שונה).@י.-פל. אז מה כן?
באיזו צורה הוא כן יוכל לתרגם בקשה כזו? -
אתה מתכנן לעשות את זה?
כי אין לי זמן לבזבז על הסברים ברשתות ו-api's... רק אם אתה הולך על זה.@י.-פל. כן, לא אכפת לי.
על פניו לא אמורה להיות עבודה קשה.
אלא א"כ אני טועה. -
@יאיר-דניאל תשאל קצת את AI מה ההבדל בין בקשת פוסט לבקשת גט.
בגדול ההבדל הוא האם רק רוצים לקבל מידע או גם לתת מידע, כגון כשמעלים נתונים לשרת.זה לא מידי מסובך למרות שזה נשמע ככה...
ובכל מקרה אתה אמור לשלוח נתונים נוספים לקישור הזה, לא להיכנס אליו סתם ככה...
-
בגדול ההבדל הוא האם רק רוצים לקבל מידע או גם לתת מידע, כגון כשמעלים נתונים לשרת.זה לא מידי מסובך למרות שזה נשמע ככה...
-
מה ההבדל בין בקשת פוסט לבקשת גט.
מאוד פשוט - אפילו לא צריך AI...
בקשת גט - היינו שאישה מגישה דרך הרבנות בקשה להכריח את הבעל לתת גט.
דבר שאינו מוסכם עפ"י כמעט כל פוסקי ההלכה - ואינו קשור לפורום זה!בקשת פוסט - בקשה ממשתמש אחר לכתוב עבורך פוסט כלשהו, בקשה זו יכולה להגיע עקב עייפות קיצונית, כמו רבני אוצריא קדישא שעובדים עד שעות הלילה המאוחרות/שעות הבוקר המוקדמות...
או עקב רצון שיתייחסו לפוסט ביתר רצינות עקב כך שהוא נכתב ע"י משתמש מוכר יותר בפורום. או להיפך - שהפוסט לא יהיה מטעם מישהו רשמי.מובן?
-
@י.-פל. אני כבר באמצע לבנות אותו - הבסיס + מוכן כבר.
אין על קלוד!
רק חבל שיש לי שם רק שני חשבונות. -
@י.-פל. אני כבר באמצע לבנות אותו - הבסיס + מוכן כבר.
אין על קלוד!
רק חבל שיש לי שם רק שני חשבונות. -
@י.-פל. יאללה. מה צריך לעשות?...
-
@יאיר-דניאל אולי תכין תוסף להורדת ספרים מהיברו בוקס, במקום לפתוח את גוגל פשוט יהיה ניתן ע"י חיפוש בתוכנה עצמה להוריד .
-
@יאיר-דניאל אולי תכין תוסף להורדת ספרים מהיברו בוקס, במקום לפתוח את גוגל פשוט יהיה ניתן ע"י חיפוש בתוכנה עצמה להוריד .
@אהרן אנסה אולי בערב. אני חייב לזוז.
לכאורה זה קצת יותר מסובך (וגם לא כ"כ חוקי נראה לי...) -
@אהרן אנסה אולי בערב. אני חייב לזוז.
לכאורה זה קצת יותר מסובך (וגם לא כ"כ חוקי נראה לי...) -
@יום-חדש-מתחיל לא צריך את הנקדן של דיקטה יש אפשרות לעשות ניקוד דרך הAI הרגיל בעז"ה אני אמור לפרסם תוסף שעושה גם את זה ברגע שאדע איך אני יכול לחבר רשת לאוצריא
-
-
@יאיר-דניאל מעניין ש @יאנג-בוי פירסם במתמחים טופ שילוב דיקטה בוורד, והפוסט נמחק.
בכל מקרה, הגיטהב קיים ופתוח לכולם, אולי זה יכול לעזור. -
@יאיר-דניאל מעניין ש @יאנג-בוי פירסם במתמחים טופ שילוב דיקטה בוורד, והפוסט נמחק.
בכל מקרה, הגיטהב קיים ופתוח לכולם, אולי זה יכול לעזור.@יאיר-דניאל מעניין ש @יאנג-בוי פירסם במתמחים טופ שילוב דיקטה בוורד, והפוסט נמחק.
בכל מקרה, הגיטהב קיים ופתוח לכולם, אולי זה יכול לעזור.תראה מה הוא כתב שם...
"הצהרה משפטית / הבהרה: פרויקט זה פותח למטרות לימודיות, מחקריות ולא-מסחריות בלבד. מטרתו היא הדגמה טכנולוגית ולמידה אישית של פיתוח תוספים לסביבת Office ושילוב ממשקי פיתוח (API). אין בפרויקט זה כל כוונה להפר זכויות יוצרים, קניין רוחני או תנאי שימוש של צד שלישי כלשהו, לרבות עמותת "דיקטה". כל הזכויות על אלגוריתם הניקוד, ממשק ה-API והשירותים המקוריים שייכות באופן בלעדי לבעליהן החוקיים. השימוש בתוסף זה הינו באחריות המשתמש בלבד." -
@יום-חדש-מתחיל לא צריך את הנקדן של דיקטה יש אפשרות לעשות ניקוד דרך הAI הרגיל בעז"ה אני אמור לפרסם תוסף שעושה גם את זה ברגע שאדע איך אני יכול לחבר רשת לאוצריא
@אהרן
כבר התחלתי להכין כזה אתמול ...האמת שאני גם...
וואיי וואיי, לא התכוונתי להרוס לכם...
בכל מקרה כבר פירסמתי אחד כזה - אם שלכם = של אחד מכם יהיה טוב יותר יותר/מדוייק יותר/נוח יותר = אני אפנה את מקומי בשמחה.
כולם לשם שמיים נתכוונו.האמת, לא חשבתי שזה כזה שימושי, אבל מי אני שאומר משהו - כשכולם כבר מפתחים דבר כזה!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות